Office 365

Kontakt oss

Office 365

Kontakt oss

Microsoft Office 365

Med Microsoft Online Services samler du IT-løsninger og programvare på ett sted. Disse driftes av Microsofts egne IT-eksperter som sikrer deg stabil drift og løpende oppdaterte programmer. Microsoft Online Services inneholder løsninger for e-post, web-konferanser, chat og dokumentdeling. Det er brukervennlig, stabilt og trygt.

Office 365 Business inkluderer:

Effektiv kommunikasjon

Microsoft Skype er verktøy for direktemeldinger (chat), videokonferanse og informasjon om tilstedeværelse m.m. Det som gjør verktøyet unikt er at du kan kommunisere akkurat på den måten du føler er best der og da. Enten via tekst (chat), tale eller video.

Effektive webkonferanser

Med Office Live Meeting sparer du både tid og penger ved å holde møtene online. Verktøyet passer godt for møtevirksomhet, opplæring og video-konferanser med presentasjoner. Meget enkelt i bruk.

Et brukervennlig intranett eller fildelingsverktøy

SharePoint Online med Mobile Access åpner for lettere deling av dokumenter på nett og gir større kontroll over arbeidsflyten. Umiddelbar og lett tilgang til intranettet skaper mer effektiv utveksling av ideer og bedre samarbeid.

Trygg og pålitelig e-post

Exchange Online åpner for deling av kalendere, e-post og kontakter. Den innebærer anti-spam og anti-virus. Med Exchange Online har du tilgang til e-posten din ”overalt” og via mobil uten å være koblet mot internet. Du slipper også kostbare server- og vedlikeholdskostnader.

Alle Online Service-programmene er integrert med andre Microsoft Office produkter med det samme brukergrensesnittet og stor brukervennlighet.

Nettpro As tilbyr både oppsett, tilpasning og opplæring. Du kan kjøpe hele pakken eller du kan kjøpe de du har mest bruk for.

Profesjonelle nettmøter laget for bedrifter. Enkelt å sette opp og bli med i · Kraftige samarbeidsverktøy, Laget av Microsoft

Den komplette møteløsningen med alle gratisfunksjonene i tillegg til:

 • Office-apper: Word, Excel, PowerPoint, OneNote og møteplanlegger i Outlook.
 • Direktemeldinger når som helst.
 • Opptak av møter.
 • Møter med opptil 250 personer.

Bygget for bedrifter, laget av Microsoft.

Ta styringen over nettmøter med avanserte anropsalternativer, som å dempe én eller alle deltakere og sette over styring til en annen presentatør. Du kan stole på møter av ypperste klasse med kryptert video og direkteavspilling av lyd, og telefonstøtte ved behov hele døgnet, syv dager i uken.

inkluderer Office 2016 med fullstendig installerte Office-programmer som du er vant til, som for eksempel Word, PowerPoint og Excel, samt ekstra lagringsplass på nettet, pågående teknisk støtte hos uten ekstra kostnad og mer. Du kan velge å betale for abonnementet på en månedlig eller årlig basis

Microsoft SharePoint er et effektivt og brukervennlig system som tilrettelegger for bedre samhandling i en bedrift eller en organisasjon. Dokumenthåndtering, My Site, Team Sites, Project Sites – intranettløsninger med bedre arbeidsflyt, felles kalendere og mye mer.

SharePoint gir bedre: Personlig produktivitet – Prosessoptimalisering – Samarbeid – Ressursplanlegging – Prioriteringer – Beslutningsstøtte – Mobilitet – Integrasjon med dine forretningssystemer: (ERP – CRM) – Brukervennlighet.

Perfekt delingssenter i prosjekter, lag enkelt dine egne «team-sites» eller en «project-site» pr. prosjekt.

Sharepoint er prosjektets delingssenter for ulike versjoner av dokumenter, oppgaver, kalendere, kontakter, e-post, økonomidata (KPI) og annen relevant informasjon. Med Sharepoint sikrer man at dokumenter lagres et sentralt sted, og gjøres tilgjengelig slik at alle inviterte medlemmer kan bidra på rett sted og til rett tid.

Med SharePoint kutter du kostnader og får økt inntjening med:

 • Bedre samarbeid i prosjekter
 • Samarbeid, lagring og gjenfinning av dokumenter.
 • Lettere utveksling av ideer og intern faglig ekspertise (kompetanse søk).
 • Tilgang til relevante ressurser, internt og eksternt som f.eks. erfaringsdatabaser.
 • Felles arbeidsmetoder og arbeidsflyt.
 • Tilgang til økonomi og kontaktdata.
 • Sanntidsrapportering og analyse.

SharePoint er selvsagt fullintegrert med andre Microsoft og Office-produkter, på den samme plattformen, med det samme kjente brukergrensesnittet. Våre SharePoint eksperter hjelper til med konseptbeskrivelse, oppsett og opplæring.

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange er en trygg og pålitelig e-post-løsning integrert med Outlook for din organisasjon. Velger du onlineversjonen slipper du dyre server- og vedlikeholdskostnader, la heller Microsoft overta driftsansvaret.

Med Microsoft Exchange får du:

 • Tilgang til Outlook e-post, kallender, kontakter og oppgaver fra hvor som helst og når som helst – også på mobil for alle i din organisasjon.
 • Automatisk sync mellom mobil og Outlook uten å være koblet mot internett.

Online versjonen:

 • Leveres fra Microsoft egne servere mot en månedsleie pr. bruker – ingen server programvare er nødvendig internt.
 • Forbedret e-post sikkerhet med anti-spam og anti-virus med 25 GB lagringsplass pr. konto
 • Stor driftsikkerhet og fortløpende oppdateringer fra Microsofts egne IT-eksperter